Design- ja tulostuspalvelut verkossa

Verkossa voit olla itse oman elämäsi designer! Netistä löytyy nimittäin lukematon määrä erilaisia palveluita, joissa voit itse suunnitella vaikkapa haluamasi nimikyltit, sisustustarrat ja T-paidat. Suunnittelutyön jälkeen yritys tulostaa suunnitelmasi ja lähettää sen sinulle. Voit saada näin persoonallisia tuotteita, joissa näkyy oma suunnittelutyösi ilman, että sinun tarvitsee hankkia kotiisi arvokkaita työkaluja tai laitteita.

Suunnittele nimikyltit ja sisustustarrat

Nimikylttejä ja sisustustarroja voi käyttää monenlaisiin tarkoituksiin. Jos olet juuri aloittanut uudessa työpaikassa tai yrittäjänä, voi uusi nimikyltti nostaa ammattistatustasi asiakkaiden silmissä. Se auttaa asiakkaitasi painamaan nimesi mieleen ja luo sinusta mielikuvan alan rautaisena ammattilaisena. Suunnittelemalla nimikylttisi itse voit tuoda siihen pilkahduksen omaa persoonaasi ja erottua kyltilläsi massana valmistettujen nimikylttien joukosta. Kylttimax.fi on oivallinen sivusto halutessasi vaikuttaa oman nimikylttisi ulkonäköön.

Sisustustarroista tulee varmasti ensimmäisenä mieleen kodinsisustus. Itse suunnitellut tarrat ovatkin kiva lisä oman kodin sisustukseen. Niillä on myös mahdollista nimikoida kodin tilat, kuten wc ja sauna, jotta vieraasikin tietävät mitä ovien takaa löytyy. Päästessäsi itse suunnittelemaan kotisi sisustustarrat voit tehdä niistä juuri niin persoonallisia kuin haluat. Kiinnitä seinällesi vaikkapa sinulle erityisen tärkeä mietelause tai sinua kannustava aforismi.

Sisustustarrat sopivat hyvin myös yritystiloihin. Taukotiloissa voi suosia humoristisia tarroja, jotka tuovat työpäivään pilkahduksen huumoria. Asiakkaille suunnatuissa tiloissa tarrat ja erilaiset kyltit voivat auttaa opastamaan asiakkaan oikealle ovelle tai osastolle. Sisustustarrojen suunnittelumahdollisuuksiin kannattaa tutustua esimerkiksi teipparit.fi-sivustolla.

T-paidat

T-paitojen suunnittelu on erityisen hauskaa puuhaa. Itse suunniteltu T-paita on myös kiva lahjaidea. Voit leikitellä erilaisilla teksteillä, kuten mietelauseilla tai liittää paitaan kuvan vaikkapa käyttäjän harrastukseen liittyen. Voit suunnitella humoristia paitoja tai paitoja, jotka ottavat kantaa johonkin tärkeäksi kokemaasi asiaan. Tässä suunnittelutyössä vain mielikuvitus asettaa rajat! Kokeile vaikkapa vistaprint.fi-sivustoa ja aloita unelmiesi T-paidan suunnittelu. Huomaat pian, että suunnittelu on niin kivaa puuhaa, että haluat pian tehdä kokonaisen sarjan erilaisia T-paitoja. On erityisen palkitsevaa saada kotiin itse suunniteltu T-paita ja antaa lahjaksi sellaisia T-paitoja, joita ei kaupasta saa, ja jotka sopivat kantajalleen kuin nenä päähän.