Messuosastot

Mainos Oilio ideoi, toteuttaa ja asentaa näyttävät ja rakenteellisesti vaativatkin messuosastot! Tuotamme kaiken tarvittavan materiaalin messuille rakenteista ja kalusteista aina mainoslehtisiin ja bannereihin asti. Meiltä myös messujen kokonaisurakoinnit.

Lataa Messurakentajan oppaamme!

Ota yhteyttä!

MESSUOSASTOT – VALOVOIMAINEN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

Messut ovat yrityksesi näyteikkuna asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan. Messuosastot kilpailevat toinen toistensa kanssa näyttävyydessä ja houkuttelevuudessa. Mainos Oilio suunnittelee ja rakentaa huikeat messuosastot, tiedämme mistä valovoimainen messuosasto on tehty!

Messuilla solmitaan arvokkaita kontakteja. Meiltä saat kaiken tarvittavan vetävän messuosaston toteutukseen. Ammattitaitomme yhdistettynä korkealaatuisiin työvälineisiin takaa, että aikataulut pitävät, toiveesi toteutuvat eivätkä kustannukset karkaa käsistä.

Hyvästä ideasta elämyksellinen toteutus!

Lataa Messurakentajan oppaamme!

DESIGN- SEKÄ KEVYTRAKENTEISET MESSUOSASTOT

Toteutamme messuosastot asiakkaan toiveiden mukaan.
Teemme myös rakenteellisesti vaativat 2-kerroksiset design-osastot.
Näyttävän messuosaston ei välttämättä tarvitse olla monimutkainen ja kirvesmiestaitoja vaativa rakennelma. Materiaalit voivat olla kevyitä ja näppärästi mukana kuljetettavia ja pystytettäviä laadusta tinkimättä.
Toteutamme tyylisi sopivan messuosaston toiveittesi mukaan.

POP UP MESSUSEINÄT JA -SEINÄKKEET

Pop Up messuseinät on helppo kuljettaa ja pystyttää, sillä seinissä on kokoontaittuva alumiinirunko. Seiniin kiinnitettävät kuvavuodat muodostavat suuren saumattoman kuvapinnan mainosta varten. Kuvapinta voi olla joko kaareva tai suora.

Vielä kevyempiä seinärakenteita ovat roll up -telineen tyyppiset sekä tekstiiliset messuseinät.
Kysy meiltä lisää vaihtoehtoja!

KÄTEVÄT ESITTELYPÖYDÄT, MESSUTISKIT JA STÄNDIT

Pop up -rakenteinen messupöytä on helppo koota muutamassa minuutissa, mutta kuitenkin tyylikäs. Trussi-rakententeinen messutiski on monikäyttöinen. Sen voi muokata erilaisiin muotoihin, ja samoista osista voi rakentaa myöhemmin kokonaan eri kalusteen.

Kaiken kokoiset ja helposti koottavat esittelypöydät ja -tiskit saat kätevästi meiltä!

ESITETELINEET JA DISPLAYT

Messuesitteet on helppo laittaa esille kokoontaitettaville ja kevyille esitetelineille. Displayt kulkevat näppärästi mukana messuille ja muihin tapahtumiin. Materiaalina voi olla esim. metalli, muovi tai pahvi.
Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista!

SUURKUVATUOTTEET JA MUU MESSUMATERIAALI

  • Esitteet ja julisteet
  • Mainostaulut
  • Kuvasuurennokset
  • Kuvatornit ja pop up -telineet
  • Kuvakankaat, bannerit, liput ja beach flagit
  • Arvontalaatikot
  • Roll up -telineet
  • A-telineet ja LKV-telineet

... ja paljon, paljon muuta!