Tulostuspalvelu

Tulostuspalvelu on Mainos Oilion toiminnan yksi peruspilareista.

Vaativinkin painotuote kannattaa teettää meillä, olipa painopinta sitten valtavan iso tai pienen pieni. Laadukkaat välineemme takaavat painotuotteellesi pitkän käyttöiän ja korkean laadun. Olemme todella panostaneet tuotantokoneisiin ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan.

Me kykenemme toimittamaan laadukkaat painotuotteet nopeallakin aikataululla kustannustehokkaasti.

Meiltä saat mm.

Tulosteiden lisäksi tuotamme messu- ja näyttelyrakenteita.

Ota yhteyttä!

MUOTOONLEIKATUT LEVYTULOSTEET JA TUOTESUURENNOKSET

Levytulosteet soveltuvat eri käyttötarkoituksiin sisä- ja ulkomainontaan. Materiaalina voi olla esim. PVC-levy, akryyli, kartongit, kapalevy, kennolevy, alumiini jne. Levytulosteet voidaan muotoonleikata yksilöllisesti ja mielikuvituksellisesti.

Meiltä saat mm. työmaataulut, kyltit, opasteet, messuosastot, sisustus- ja myymälämarkkinoinnin tuotteet, sekä paljon muuta!

KANGAS- JA VINYYLITULOSTEET

Banderollit sopivat markkinointiin sekä ulko- että sisätiloissa. Käyttökohteita ovat perinteisesti mm. messut, tapahtumat, promootiot, julkisivumainonta ja maantiemainonta.

Materiaalina käytetään yleensä erilaisia kankaita ja vinyylejä. Banderollin koko, käyttöpaikka ja suunniteltu käyttöikä vaikuttavat materiaalin valintaan. Vedenkestävä ja haalistumaton vinyyli kestää kovatkin sääolosuhteet. Banderollin reunat voidaan tarvittaessa vielä vahvistaa ompelemalla tai kuumasaumaamalla.

Tarjoamme erilaisia kiinnitysratkaisuja ja hoidamme myös asennuksen!

TARRATULOSTEET, TARRAT JA TEIPIT

Mainos Oilion valikoimiin kuuluvat kaiken kokoiset tarrat ja teipit sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tarroja on käyttötarkoituksen mukaan pysyväliimaisia ja irrotettavaliimaisia.
Paperitarra on edullinen ratkaisu, kun tarran ei tarvitse kestää kovaa kulutusta.

Laminoitu muovitarra soveltuu esim. laitemerkkaukseen, logotarraksi ja promootiokäyttöön. Laminoimaton muovitarra mukautuu pinnan muotoihin ja soveltuu sisäkäyttöön esim. kaareville pinnoille.

Vinyylitarra kiiltävällä laminaatilla on säänkestävä eikä haalistu auringonvalossa. Heavy duty -vinyylitarra tarttuu jopa asvalttiin tai kiveen. Linssi-vinyylitarra antaa kolmiulotteisen pinnan.

Staattinen tarra pysyy paikoillaan pysyvän sähkövarauksen ansiosta. Liimattomuudensa ansiosta staattinen tarra soveltuu erittäin hyvin usein vaihtuvaan kampanjamarkkinointiin.

ESITTEET, FLYERIT, MAINOSLEHTISET JA KUVASTOT

Painamme mainosesitteet, flyerit kuvastot ja muut julkaisut. Valittavanasi on lukematon määrä tulostusmateriaaleja, joille haluat viestisi painaa.

PAINOTUOTTEIDEN VIIMEISTELY

Luonnollisesti painotuotteiden viimeistely kuuluu palveluumme.
Leikkaus, liimaus, taitto, nidonta, muotoonleikkaus ja laminointi sujuu ammattitaitoiselta tiimiltämme ongelmitta.