Pakkaus-, logistiikka- ja varastointipalvelu

Älä venäytä selkääsi! Mainos Oilion palveluhin kuuluu ripeä ja tarkka pakkaus-, logistiikka- ja varastointipalvelu.

Toteutamme vaativatkin projektit ammattitaitoisesti. Anna hommat osaaviin käsiin!

Pyydä tarjous

OIKEA SÄILYTYS LISÄÄ TUOTTEEN KÄYTTÖIKÄÄ

Varastoimme niin pienet kuin suuretkin markkinointimateriaalit. Painotuotteet, mainostelineet ja messukalusteet kestävät hyvänä kampanjasta toiseen, kun ne varastoidaan oikein. Jotta materiaalit eivät vahingoitu, varastointiin tarkoitetun tilan tulee olla kuiva ja lämpötilan vaihteluilta suojattu.

Tuotteemme ovat käytännöllisiä ja ne on helppo koota ja purkaa. Silti materiaaleja ei tule ahtaa liian pieneen tilaan, jotteivät ne taitu, litisty ja kolhiinnu.

Asianmukaisella varastoinnilla haluamme varmistaa tuotteidesi oikean säilytyksen, jotta materiaaleista ja mainostelineistä on iloa tulevaisuudessakin.
Hyvää kannattaa säilyttää kunnolla!

VARASTOINTI MAINOS OILION TILOISSA ON VAIVATONTA

Jättämällä varastoinnin Mainos Oilion huoleksi, yrityksesi voi säästää tilan lisäksi rahaa. Et tarvitse erikseen varastoa markkinointimateriaaleille ja messukalusteille. Varastomme sijaitsee sujuvien kulkuyhteyksien päässä Lahdenväylän varrella (Helsinki, Viikki), joten tuotteittesi hakeminen ja palauttaminen on vaivatonta.

Lisäksi tarjoamme suurien painoerien varastointia, jolloin voimme lähettää tuotteita pienemmissä erissä pyynnön mukaan.

TELINEIDEN JA KALUSTEIDEN HUOLTO JA PUHDISTUS

Tarvittaessa suoritamme telineiden ja kalusteiden huollon ja puhdistuksen. Näin ne ovat taas edustavassa kunnossa seuraavaa kampanjaa varten.

Kysy lisää Mainos Oilion varastointipalvelusta!