Shop In Shop & Myymälämarkkinointi

Hyvin toteutettu myymälämarkkinointi lisää myyntiä. Tyylikkäät ja näyttävät myymälämateriaalit lisäävät kuluttajien brändi- ja tuotetuntemusta sekä houkuttelevat ostamaan.

Mainos Oilio tarjoaa näyttävät ja houkuttelevat ratkaisut myynninedistämiseen. Meiltä saat Point Of Experience (POE) ja Point of Sales (POS) -materiaalit, ständit, hyllyt, julisteet, esitteet, ikkuna- ja myymäläteippaukset.

Markkinoi siellä missä kuluttaja on jo asennoitunut ostamaan - eli myymälässä!

Ota yhteyttä!

MYYMÄLÄMARKKINOINTI – SUUNNITTELU, MATERIAALIT JA ASENNUS SAMAN KATON ALTA

Liikkeen visuaaliseen ilmeeseen vaikuttavat tuotteiden esteettinen esillepano. Sen lisäksi tärkeä osa visuaalista markkinointia ovat POE ja POS materiaalit.

Meiltä saat saman katon alta sekä suunnittelun, materiaalit että asennuksen. Suunnittelemme asiakkaan toiveiden pohjalta toimivan ja myyvän kokonaisuuden. Kun sinulla on idea, me autamme toteuttamaan ideasi – olipa se kuinka haastava tahansa.

Jos idea vielä puuttuu, ideoidaan yhdessä!

MYYMÄLÄMATERIAALIT, POE JA POS MATERIAALIT

Vaikuta ostopäätökseen oikealla hetkellä. Näyttävät POE ja POS materiaalit antavat näkyvyyttä tuotteille ja herättävät mielenkiinnon. Kuluttajat tekevät suuren osan ostoksistaan impulssiostona. Parhaiten esillä olevat ja näkyvimmät tuotteet myyvät enemmän.

Meiltä saat monipuoliset POE ja POS materiaalit. Materiaalina voidaan käyttää esim. erilaisia kartonkeja, pahveja ja muoveja. Valmistamme telineitä myös muista materiaaleista esim. metallista ja puusta.

STÄNDIT JA DISPLAYT

Displayt, eli esillepanotelineet, ja tuotetelineet saavat tuotteet ja brändin erottumaan joukosta. Displayt puhuvat puolestaan mm. kampanjoissa ja uutuustuotteiden esittelijöinä. Lisäksi ne antavat tilaa hyllytuotteille.

Nosta brändisi näkyvyys muiden edelle meidän avullamme!

KUVASUURENNOKSET JA POP UP -MATERIAALIT

Meiltä saat loistavalla grafiikalla tehdyt kuvasuurennokset, hahmoständit ja muut suurkuvatuotteet. Kevyet Pop Up -mainokset ovat näyttäviä, mutta helppoja kasata ja purkaa. Ne kulkevat esim. tuote-esittelijän mukana kätevästi myymälästä toiseen.
Erityyppisiä Pop Up -materiaaleja käytetään myymälöissä, promootioissa ja messuilla. Niistä voidaan rakentaa kokonainen seinä tai vaikka shop in shop -myymälä.

A-TELINEET, LKV-TELINEET JA MUUT MAINOSTELINEET

A-telineet houkuttelevat tarjouksillaan asiakkaita jo liikkeen ulkopuolella. LKV-teline, eli ns. kiinteistövälittäjän ständi, on kevytrakenteisempi ja kätevä kuljettaa mukana.

Kysy lisää vaihtoehtoja ulkomainostelineistä!

LED-VALOTAULUT JA VALOKAAPPITULOSTEET

LED-valotaulut nostaa viestin kirkkaasti esille. Valokaapit, valaistut kyltit, opasteet ja informaatiotaulut kiinnittävät huomion myymälässä. Meillä valokaappimainokset voidaan tulostaa esim. kankaalle tai muoville.

Esittele tuotteesi asiakkaalle uudessa valossa!

HYLLYPUHUJAT JA MOBILET

Hyllypuhujat auttavat tuotteitasi erottumaan muista hyllytuotteista. Ne voivat kertoa esim. uutuustuotteista ja tarjouksista, ja varren ansiosta ne erottuvat ja kiinnittävät huomion haluttuun tuotteeseen. Hyllypuhujat voidaan tehdä eri materiaaleista ja ne voidaan leikata haluttuun muotoon. Katosta roikkuvat mobilet näkyvät kauas ja houkuttelevat asiakkaan lähemmäs.

Kasvata myyntiäsi ohjaamalla asiakas tuotteidesi luokse!

TEIPPAUKSET MYYMÄLÄÄN

Mainos Oilio toteuttaa myös kaikki myymäläteippaukset. Hyvin toteutettu hylly-, seinä-, lattia- tai ikkunateippaus korostaa brändisi aluetta myymälässä.

Meidän laadukkailla ja kestävillä teippauksilla erotut eduksesi!