Sisustuselementit

Älä anna mielikuvituksen rajoittua katalogikuviin. Mainos Oiliolta saat huikeat ja yksilölliset sisustuselementit ja somisteet. Olipa kyseessä toimisto, kahvila, baari, ravintola, hotelli tai myymälä, meiltä saat sisustuselementit räätälöidysti.

Pyydä tarjous

HYLLYKÖT, BAARITISKIT, MYYNTI- JA ESITTELYPÖYDÄT

Verstaallamme valmistetaan juuri tarpeeseesi sopivat sisustuselementit mittatilaustyönä. Esim. baari messuille, persoonallinen myyntitiski myymälään tai hyllykkö tuotteellesi eivät tuota ongelmaa. Materiaalina voidaan käyttää melkein mitä tahansa; puusta, levyistä, metallista ja niiden yhdistelmistä voidaan rakentaa mitä mielikuvituksellisimpia kalusteita ja somisteita. Kätevät puuseppämme nikkaroivat vaikka mitä!

SISUSTUSTEIPPAUKSET JA SISUSTUSTARRAT

Sisustusteippaukset luovat tunnelmaa toimitiloihin. Sisustusteippaukset sopivat mm. lasi-, seinä- ja lattiapinnoille. Tarramateriaaleja on tarjolla lähes kaikille mahdollisille pinnoille.

Teippaus voi olla mikä tahansa kuva, kuvasarja tai vaikka yrityksen logo tai slogan. Teippaus voi peittää koko seinän, tai se voi olla muotoonleikattu ja peittää vain osan seinästä. Laitteistomme ansiosta tulostusjälki on erittäin tarkkaa.

Lasipinnoille laitetaan usein teippaukset näköesteeksi. Suosittuja ovat hiekkapuhallusjäljitelmä ja maitolasijäljitelmä, jotka päästävät valon läpi.

Toteutamme myös laajat kokonaisuudet. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme sisustusteippaukset suuriinkin kohteisiin.

SISUSTUSTAULUT JA -SEINÄT

Tee toimitilasta viihtyisämpi ja tyylikkäämpi suurkuvatulosteista tehdyillä sisutustauluilla. Valmistamme sisustustaulut erilaisille materiaaleille mittatilaustyönä. Materiaalina voi olla esimerkiksi taidepaperi, kangas, canvas, metalli, puu, muovi tai vinyyli.

Erilaiset seinät ja seinäkkeet sopivat tilanjakajaksi suuriin tiloihin. Seinäkkeet voidaan päällystää suurkuvatulosteilla.

Ota yhteyttä niin valitaan juuri sinun käyttökohteeseen sopiva materiaali, rakenne ja muoto!

TYYLIIN SOPIVAT SISUSTUSKANKAAT

Kruunaa tyyli vielä teemaan ja värimaailmaan sopivilla sisustuskankailla. Painamme kuvat, kuviot ja tekstit tyynynpäällisiin, verhoihin, pöytäliinoille ja matoille.
Autamme sinua luomaan unelmiesi toimisto tai sisääntuloaula uniikilla sisustuksella!

TILAA SISUSTUSELEMENTIT MAINOS OILIOLTA!

Mainos Oilio suunnittelee, painaa ja nikkaroi sistuselementit yritysten yksilöllisiin tarpeisiin:

  • Sisustusseinäkkeet ja -taulut
  • Sisustustarrat ja -teippaukset
  • Sisustuskankaat
  • Esittelytiskit ja -pöydät, hyllyköt ja erilaiset telineet
  • Somisteet myymälään ja messuosastolle