Suunnittelu

Hyvin mietitty on puoliksi tehty. Onnistumisen takana on huolellinen suunnittelu. Kun sinulta puuttuu aika suunnitteluun ja ideointiin, me teemme sen puolestasi.

Olipa sitten tarpeesi näyttävä messuosasto tai myymäläkonsepti, tyylikäs auto- tai ikkunateippaus, sinun kannattaa hyödyntää osaamistamme myös suunnittelussa.

Ota yhteyttä!

VILLEJÄ IDEOITA JA LUOVIA RATKAISUJA

Kokemuksemme ansiosta osaamme auttaa sinua toteuttamaan villeimmätkin ideasi. Innovatiivinen markkinointitiimimme, joka tuntee mainonnan ja markkinoinnin mahdollisuudet, auttaa sinua luomaan uuden idean vaikka tyhjästä.

Tarjoamme luovia ja elämyksellisiä ratkaisuja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, pienistä toteutuksista aina suuriin kokonaisuuksiin asti. Autamme sinua luomaan positiivisia mielikuvia yrityksestäsi, tuotteistasi ja palveluistasi.

Kun suunnittelu on huolellisesti tehty, voidaan odottaa kampanjalta parasta mahdollista onnistumisprosenttia. Lähtökohtanamme on saada asiakkaallemme näkyvyyttä ja erottumaan massasta.

Maistuuko kuppi kuumaa ja kasa ideoita? Tule käymään toimipisteessämme Helsingin Viikissä!

RAKENNE- JA GRAAFINEN SUUNNITTELU

Mainos Oilion palveluun kuuluu sekä rakenne- että graafinen suunnittelu.

Ammattitaitoiset graafikkomme suunnittelevat näyttävät markkinointi-, POE- ja POS- materiaalit. Idearikkaat ja kokeneet suunnittelijamme loihtivat upeat teippaukset ajoneuvoille, toimitiloihin sekä julkisivuille. Suunnittelemme houkuttelevan visuaalisen ilmeen myös messuosastoille ja tapahtumiin.

Kekseliäs tuotantotiimimme suunnittelee toimivat rakenteet erilaisille mainostelineille, seinäkkeille, esittelypöydille, ja muille kalusteille. Suunnittelemme ja toteutamme myös rakenteellisesti monimutkaiset ja vaativat design-messuosastot.

Kerro ideasi, suunnittelijamme keksivät toteutustavan!

TOIMIVAT MARKKINOINTIMATERIAALIT

Käytössäsi on kokemuksemme eri painotekniikoista sekä materiaalien toimivuudesta ja ominaisuuksista.

Ammattitaitoisen suunnittelun ansioista voidaan valita kuhunkin tilaan ja tapahtumaan tarkoituksenmukaisin ja tehokkain markkinointimateriaali. Huomioon otettavia asioita ovat mm. markkinointikampanjan kesto (viikko vai vuosia), kampanjan ympäristö (sisä- vai ulkotila) sekä kampanjaan käytettävissä olevan alueen koko.

Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ja käyttötarkoitukseen parhaiten sopivia tuotteita kustannustehokkaasti.

AVAIMET KÄTEEN -PALVELU

Meiltä saat avaimet käteen palveluna kaikki markkinointimateriaalit. Suunnittelu, ideointi, materiaalituotanto, toteutus, asennus, pakkaus ja logistiikka; kaikki samasta paikasta!
Ota yhteyttä jo tänään!