Teippaukset

Taitava teippaus syntyy käsityön ja tietotekniikan saumattomana yhteistyönä. Meiltä saat tyylikkäät teippaukset, joissa viimeistellyt materiaalit ja toimivat ratkaisut takaavat pitkän käyttöiän. Mainos Oilio suunnittelee, tekee ja asentaa kaikenlaiset teippaukset yritysten, yhteisöjen ja julkisten laitosten tarpeisiin.

Ota yhteyttä!

TEIPPAUS ON TAITOLAJI

Taitava teippaus syntyy käsityön ja tietotekniikan saumattomana yhteistyönä. Meiltä saat tyylikkäät teippaukset, joissa viimeistellyt materiaalit ja toimivat ratkaisut takaavat pitkän käyttöiän.

Haluatko pysäyttää ja houkutella? Ohjata vai opastaa? Suunnittelemme ja toteutamme haastavatkin teippaukset.

Ammattitaitoiset teippaajamme asentavat teippaukset nopeasti ja huolellisesti.

AUTOTEIPPAUKSET

Teemme kaikenlaiset autoteippaukset: auton yliteippaus, koristeteippaus, logoteippaus, kiveniskutarrat.

Teippaamme kaikenlaiset ajoneuvot: henkilöautot, pakettiautot, linja-autot, täysperävaunurekat ja työkoneet.

Tarramateriaali valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetuissa teippauksissa käytetään erittäin kulutusta kestävää tarraa. Lyhytaikaisissa kampanjoissa käytetään myös laadukkaita, mutta helposti poistettavia tarroja.

Näyttävä, yrityksen imagoon sopiva auton yliteippaus kiinnittää huomion liikenteessä.
Käytä ajoneuvon ilmainen mainostila hyväksi ja näy tuhansille silmäpareille joka päivä!

IKKUNATEIPPAUKSET JA MUU JULKISIVUTEIPPAUS

Näyteikkunat ja muut toimitilojen ikkunat ovat tärkeä osa yrityksen markkinointiviestintää. Hyvät ikkunateippaukset luovat mielikuvaa yrityksen toiminnasta ja viestivät luotettavuudesta. Vetovoimaiset teippaukset myymälän ikkunassa houkuttelevat ohikulkijoita astumaan sisään liikkeeseen. Siksi ikkunateippaukset kannattaa suunnitella huolellisesti, yrityksen markkinointilinjan mukaiseksi ja mahdollisimman houkutteleviksi.

Toteutamme teippaukset joko valmiin aineiston pohjalta tai suunnittelemme asiakkaan toiveiden mukaisen teippauksen.

Teippaamme kaikki kohteet, kokonaiset lasi- tai ikkunapinnat, sekä pienet ikkunateippaukset logoista teksteihin.

Mainos Oilio on teippauksen todellinen asiantuntija, ja materiaalivalikoimamme on laaja. Meiltä saat sekä pitkäaikaiseen käyttöön soveltuvat kestävät tarramateriaalit, että helposti irrotettavat tarrat lyhytaikaiseen kampanjointiin.

Teemme ikkunateippaukset käsityönä, mikä takaa erittäin laadukkaan lopputuloksen!

TOIMITILATEIPPAUKSET

Toimitilateippaukset luovat tunnelmaa ja toimivat mainoksina. Teemme teippaukset kaikille pinnoille: seinät, lattiat, ovet, ikkunat, myymälätiskit, hyllyt jne.

Lattiateippauksissa käytämme lattiapinnoille tarkoitettua erityisen kulutusta kestävää ja liukastumisen estävää laminaattia.

Ikkunoiden näkösuojateippauksissa käytetään yleensä hiekkapuhallusjäljitelmää tai maitolasimaista tarraa.

Me hoidamme yrityksellenne teippaukset lattiasta kattoon!

3M AURINKOSUOJAKALVOT JA TURVAKALVOT

Aurinkosuojakalvot sopivat toimistojen, liiketilojen ja julkisten tilojen ikkunoihin suojaamaan kuumuudelta ja UV-säteilyltä.

Turvakalvot ikkunoissa suojaavat sirpaleilta, ja tekevät lasipinnasta kestävämmän. Niitä käytetään ehkäisemään liiketiloja ilkivallalta ja varkauksilta. Turvakalvolla suojatun lasin rikkominen on erittäin hankalaa.

Suojaa ikkunasi tyylikkäästi laadukkailla teipeillämme!