Foliering

Foliering är en konst. Kreativ design hand i hand med suveränt utförande blir hantverk och datateknik i ett. Material med finish samt effektiva lösningar garanterar hållbara och eleganta folieringar. Mainos Oilio planerar, producerar och installerar alla sorters folieringar utgående från företagens, föreningarnas och offentliga institutioners behov.

Vill du väcka uppmärksamhet, vägleda eller locka in kunden i din affär? Vi planerar och förverkligar även krävande folieringar.

Vår yrkesskickliga personal installerar folieringarna snabbt och noggrant.

Offertförfrågan

FOLIERING AV FORDON

Vi utför alla sorter av fordonsfolieringar: hel-, dekorativ-, logofoliering samt skyddsfoliering för stenskott.
Vi folierar alla fordonsmodeller: personbilar, paketbilar, bussar, långtradare och maskiner.

Materialet väljs utgående från hur länge folieringen skall stanna på fordonet. Vid långvariga folieringar används väldigt slittålig folie, medan det till kortvariga kampanjfolieringar används folier som är lätta att ta av. Alla våra folier är av hög kvalitet.

En representativ helfoliering som passar företagets image väcker uppmärksamhet i trafiken. Använd fordonets gratis reklamyta och bli synlig för tusentals ögonpar varje dag!

FÖNSTERFOLIERING

Skyltfönster och kontorsfönster är en viktig del av företagets marknadsföring. Snygga fönsterfolieringar ger en bild av företagets verksamhet och uttrycker pålitlighet. Tilltalande folieringar i affärens fönster lockar kunderna in i affären. Därför lönar det sig att noggrannt planera en möjligast lockande fönsterfoliering i enlighet med företagets marknadsföringslinjer.

Vi förverkligar folieringar av färdig design eller så planerar vi en foliering enligt kundens önskemål.
Vi folierar i alla storlekar, både stora glasytor och små fönster från logon till texter.

Mainos Oilio med sitt breda materialurval är ett verkligt specialistföretag då det kommer till foliering. Från oss får du material som passar såväl långvariga folieringar som kortvariga kampanjer.

FOLIERING AV INTERIÖR

Folieringar i en lokal är stämningsfulla och fungerar som reklam. Vi folierar alla ytor: väggar, golv, dörrar, fönster, diskar, hyllor osv.

Vid foliering av golv använder vi speciellt slittåligt laminat med goda halkskyddsegenskaper.

Inget jobb är för stort eller litet för oss. Vi tar hand om folieringen från golv till tak i din lokal!

3M SOL- OCH SÄKERHETSFILMER

Solfilmer passar som skydd för värme och UV-strålning på fönstren till kontor, affärer och offentliga utrymmen.

Säkerhetsfilmer gör glaset hållbarare och skyddar från glasskärvor. Dessa används för att skydda lokalerna för skadegörelse och stölder eftersom det är väldigt svårt att söndra ett glas med säkerhetsfilm.

Skydda dina fönster med våra snygga filmer av hög kvalitet!