Mässmontrar

Mainos Oilio planerar, förverkligar och installerar representativa och även strukturellt avancerade mässmontrar! Vi producerar allt material som behövs på mässan från strukturer och möbler till flyers och banderoller. Vi erbjuder även totalentreprenad på mässor.

Offertförfrågan

MÄSSMONTRAR - LYSANDE PLANERING OCH GENOMFÖRING

Mässorna är ditt företags skyltfönster mot kunder och samarbetspartners. Mässmontrarna tävlar sinsemellan i attraktivitet och utstrålning. Mainos Oilio planerar och bygger enastående mässmontrar – vi vet vad en strålande mässmonter är gjord av!

På mässor knyts värdefulla kontakter. Från oss får du allt som behövs för förverkligandet av en professionellt attraktiv mässmonter. Vår yrkesskicklighet i kombination med högklassiga arbetsredskap garanterar att tidtabellerna håller, dina önskemål förverkligas och att du inte tappar greppet om kostnaderna.

Ett spektakulärt förverkligande av en god idé!

MONTRAR AV BÅDE DESIGN- OCH LÄTT KONSTRUKTION

Kundens önskemål är grunden till förverkligandet av en mässmonter.

Vi bygger även strukturellt krävande tvåvåningsmontrar.
En representativ mässmonter behöver inte nödvändigtvis vara en invecklad sammansättning som kräver timmermanskunskaper. Materialen kan vara lätta att bära med sig och bygga upp utan att kvaliteten lider.

Vi förverkligar skräddarsydda mässmontrar enligt kundens önskemål!

POP UP-VÄGGAR

Pop up-väggar är lätta att transportera och bygga upp tack vare den ihopfällbara aluminiumramen. Bildytan som fästs i ramen bildar en stor sömlös helhet för din reklam. Bildytan kan vara båre rak eller krökt.

Roll up-stälningar är en ännu lättare lösning för din synlighet på mässan.
Fråga oss om fler alernativ!

BEHÄNDIGA BORD, DISKAR OCH STAND

Ett stiligt bord av Pop up-struktur är lätt att bygga upp inom några minuter. En disk av truss-struktur är mångsidig; den kan byggas upp i olika former och av de olika delarna kan man senare bygga upp en helt ny möbel.

Bord, diskar och stand i alla storlekar behändigt från oss!

BROSCHYRSTÄLLNINGAR OCH DISPLAYER

Mässbroschyrer är enkla att ställa fram på ihopfällbara broschyrställningar. Displayerna åker behändigt med från mässa till mässa. Materialalternativ är bl.a. metall, plast eller kartong.

Vi berättar gärna mer om olika lösningar!

STORFORMATSTRYCK OCH ANNAT MATERIAL

  • Broschyrer och affischer
  • Reklamtavlor
  • Bildförstoringar
  • Bildtorn och pop up-ställningar
  • Textilbilder, banderoller, flaggor och beach flags
  • Lotterilådor
  • Roll ups
  • A-ställningar och LKV-stand

... och mycket, mycket mer!