Storformat- och digitaltryck

Storformat- och digitaltrycktjänst är en av Mainos Oilios grundstenar.

Det lönar sig att låta oss göra även de mest krävande trycksaker, oberoende av om tryckytan är jättestor eller pytteliten. Vår högkvalitativa utrustning och yrkeskunniga personal garanterar en lång brukstid och hög kvalité för dina trycksaker.

Vi kan leverera högklassiga tryckprodukter kostnadseffektivt även med en snäv tidtabell.

Från oss får du bl.a.

Offertförfrågan

BILDFÖRSTORINGAR OCH FIGURSTANSADE PRINT PÅ SKIVOR

Print på skivor passar för olika andamål både inomhus och utomhus. Som material kan användas t.ex. PVC-skivor, akryler, kartonger, kapaskivor, aluminium osv. Skivorna kan figurstansas individuellt och fantasifullt.

Från oss får du bl.a. byggskyltar, vägvisare, mässmontrar, inredningselement, shop in shop -material och mycket mer!

TYG- OCH VINYLTRYCK

Banderoller passar som marknadsföringsmaterial både inomhus och utomhus. Traditionella användningsområden är bl.a. mässor, evenemang samt marknadsföring på väggar och längs landsvägar.

Som material används oftast tyger och vinyler. Banderollens storlek, användningsområde och planerade användningstid påverkar valet av materialet. Vinyl är vattentåligt och håller färgen och tål därmed även hårda väderlag. Vid behov kan banderollens kanter förstärkas ytterligare genom att fålla dem.

Vi erbjuder olika fästningslösningar och sköter dessutom installationen!

PRINTADE DEKALER OCH FILMER

Till Mainos Oilios utbud hör dekaler och filmer i alla storlekar för både inomhus- och utomhusbruk. Dekaler finns både som hårtfästande och enkelt borttagbara, beroende på användningsområdet. Pappersdekaler är ett förmånligt alternativ då dekalen inte behöver tåla slitage.

Laminerade plastdekaler passar t.ex. för utmärkning av maskiner. En olaminerad plastdekal följar ytans form och kan användas på bl.a. krökta ytor.

En vinyldekal med glansigt laminat är vädertåligt och blir inte urblekt i solen. Heavy duty -materialet fastnar t.o.m. på asvalt och sten. Linsdekaler ger en tredimensionell yta.

Statiska dekaler hålls på sin plats utan limyta och passar därför till kortvariga kampanjer där materialet byts ofta.

BROSCHYRER, FLYERS, REKLAMBLAD OCH KATALOGER

Vi trycker reklamblad, broschyrer, flyers, kataloger och andra publikationer. Du kan välja materialet du vill sända ditt meddelande på bland otaliga alternativ!

BEARBETE AV TRYCKSAKER

Bearbete och finish av trycksaker hör naturligtvis till våra tjänster.
Vår yrkesskickliga personal sköter skärning, limning, vikning, stiftning, figurstans och laminering utan problem!